A menyasszonyiruha kiválasztása

Kedves Menyasszony!


Íme, néhány hasznos ötlet és információ a Király Rózsája Esküvői Ruhaszalonról és magáról a ruhapróbáról.


   Nézze meg a menyasszonyi ruha képgalériánkat, válassza ki az Önnek tetsző ruhákat, vagy mondja el az elképzeléseit és kérjen meg minket, hogy mutassuk meg azokat a modelleket, amik ennek megfelelnek. Szívesen segítünk az Ön számára legmegfelelőbb stílus megtalálásában.

   Ruhapróba előtt írja ki a tetsző modellek nevét/számát, hogy azokat elő tudjuk készíteni az első próbára.


   A Király Rózsája szalonban nem marad le a legújabb kollekcióról, mert az IDM, LILLY, Mori Lee, Amélie és Mirella márkák 2012. évi kollekcióján kívül már megérkeztek a 2013-as modellek!

   Ha tud, vegyen ki szabadságot a ruhapróba napjára. Ez egy fontos esemény, szánjon rá elegendő időt, hogy ne kelljen kapkodni és teljes legyen az élmény.

   Lehetőleg ne sminkelje ki magát: a ruhapróba során az alapozó, arcpirosító és a rúzs nagyon könnyen foltot hagy a ruhán.

   A fejdíszt és a többi kiegészítőt is érdemes a ruhával együtt kiválasztani. Amikor Önön van a ruha, akkor látja a legjobban, milyen ékszer illik hozzá, és máris teljes élmény lesz belenézni a tükörbe.

   Ne felejtsen otthonról egy olyan cipőt hozni, amelyhez hasonló fazonút és magasságút szeretne majd viselni az esküvőn!

   Az utolsó próbára olyan hozzátartozót hozzon magával, aki majd az esküvője napján is segít felöltözni! Mindenképp kell segítség a ruha felvételénél, és ezt megmutatjuk az Önnek segítő személynek.


   A ruha foglalásakor szerződést kötünk, amelyet mindkettőnk aláírása szentesít, és tartalmazza a bérbeadó és megrendelő jogait és kötelességeit. A kiválasztott ruha kölcsönzési díja a teljesítés idopontjától a visszaszállítás határidejéig szól. A befizetett foglalót lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni!