Bemutatkozunk

uzlet-belulÚjonnan nyílt ruhaszalonunkban Hódmezõvásárhelyen a Dr. Rapcsák András u.29.sz. alatt álló 100m2-es exkluzív üzletben többszáz darabos kollekcióval várjuk mindazokat, akik házasságkötésük napját és alkalmi eseményüket igazi ünneppé akarják varázsolni.

Egyaránt kínálunk klasszikus, modern és a legújabb trend szerinti egyedi stílusú ruhákat. Menyasszonyi ruháink az esztétikusság, az igényesség, a minõség jegyeit képviselik. A menyasszonyok ismert márkák széles skálájából: Isabella De Mestre, IDM német márka, a dán LILLY, az amerikai Mori Lee, a spanyol Mirella modellek és a hazai gyártók ruháiból választhatják ki a stílusuknak, alkatuknak megfelelõ elõnyös és kényelmes ruhát, mivel célunk, hogy vendégeink megtalálják a tökéletes öltözéket a nagy napra.

Nemcsak a menyasszonyi ruhák kölcsönzésére, de megvásárlására is van lehetõség. Menyecske, koszorúslány ruhák, és örömanya alkalmi ruhák is kölcsönözhetõk a divathoz igazodó színekben.

 

Kiegészítõk széles választékával tesszük teljessé a menyasszony öltözékét, elegáns és kényelmes cipõk, fátylak, ékszerek, fehérnemûk közül választhatnak vendégeink.

Rendezvényekre, estélyekre, esküvõkre, szalagavatókra is ajánljuk báli és alkalmi ruháinkat.

Szalonunkban nem csak a hölgyek, hanem az urak is megtalálják az alkalomhoz illõ viseletet, a WILWORST exkluzív öltönyök, szmokingok formájában, amelyekhez kiegészítõk,-a menyasszony ruhájához színben is illõ- ing, mellény, nyakkendõ, díszzsebkendõ, mandzsetta gomb, cipõ is megvásárolható, katalógusból méretre rendelhetõ.


Fontosnak tartjuk a kiszolgálás minõségét. Célunk, hogy Ön és kedves kísérõje nyugodtan élvezhessék a ruhapróba minden percét.

Ezért elsõsorban bejelentkezésre fogadjuk a Menyasszonyokat!

Tekintse meg kollekciónkat a menüpontok alatt, és keresse további hasznos tudnivalókat a ruhapróbáról, ruhaválasztásról, esküvõtervezésrõl, divattanácsokról a hasznos információk menüpont alatt.

Tágas exkluzív szalonunk Hódmezõvásárhely belvárosához közel, fõútvonalon a Dr.Rapcsák András u.29 sz. alatti könnyen megközelíthetõ helyen, szeretettel várja Önöket:

A Király Rózsája Esküvõi Ruhaszalon ahol a minõség elegancia egy helyen, és elérhetõ áron található!